Hofland header foto Bel button
Home / Particulier / Certificering

Certificeringen en erkenningen

Een veilig gevoel is een zaak van vertrouwen.

Vertrouwen dat onze klanten krijgen tijdens onze gesprekken en in onze gerichte adviezen. Onze vakkundigheid bewijzen wij in ons werk. De Particuliere Alarmcentrale van Hofland Electronica beschikt over alle belangrijke erkenningen en certificaten.

Hofland Electronica - Alarmcentrale en Bewaking

De Particuliere Alarmcentrale van Hofland Electronica beschikt over alle belangrijke erkenningen en certificaten.

Borg 3.0 gecertificeerd als NCP erkende Particuliere Alarmcentrale.

Erkend door het Ministerie van Justitie. Toelatingsnummer: PAC-11 en ND-797.

ISO-gecertificeerd conform ISO 9001:2008 door Bureau Veritas Certification. Certificaatnr. NL 008625-1.

Partner van vele bewakingsdiensten t.b.v. alarmopvolging.

Partner van Startracking één van de belangrijkste leveranciers van beveiligingssystemen van vaartuigen en mobiele objecten. Onze alarmcentrale levert tracking & tracing diensten, wereldwijd toepasbaar en geschikt voor objecten die zich regelmatig of in het geheel buiten de dekking van de Europese GSM netwerken bevinden. Het communicatiesysteem zal automatisch de meest dichtstbijzijnde Inmarsat satelliet selecteren.

Hofland Electronica - Installatie, service en bewaking

Hofland Electronica is sinds 1970 een technisch beveiligings- en bewakingsbedrijf met een eigen particuliere alarmcentrale.

Erkend door het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) als Borg Technisch Beveiligingsbedrijf, volgens de nationale beoordelingsrichtlijn. Hofland Electronica beschikt over het Borg procescertificaat voor het ontwerpen, uitvoeren en onderhouden van inbraaksignaleringssystemen. Erkenningsnummer: NCP0216.

Hofland Electronica B.V. is ISO-gecertificeerd conform ISO 9001:2008 door Bureau Veritas Quality International (BVQI). Certificaatnummer: NL 008625-1.

Lid van de UNETO-VNI, ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel.

Live View is een werkwijze die het mogelijk maakt dat de meldkamer van de politie, via een particuliere alarmcentrale, de gelegenheid krijgt rechtstreeks mee te kijken met de camerabeelden van een beveiligd object, wanneer een inbraak of overval (of ander gewelddadig delict) plaatsvindt. Door real time camerabeelden naar de meldkamer te sturen krijgen de politie en andere hulpdiensten zicht op de situatie, waardoor zij sneller en gepaste maatregelen kunnen nemen. Meer informatie gewenst? Vraag onze afdeling verkoop naar de brochure Live view.

Certified Reseller van Milestone Systems. Milestone XProtect is het toonaangevende open IP-VMS platform. Het fungeert als een krachtige, open IP video platform voor het management en beheer van (bewakings)camera's.

 

 NCP erkend Borg Beveiligingsbedrijf  NCP erkend Borg Particuliere alarmcentrale  Fire Partner Lobeco fire en security
 ISO 9001 Bureau Veritas Certification  Uneto-Vni  KPN business partner

ISO 9001

CCV BORG Milestone
Gratis advies gewenst bij de beveiliging van uw bedrijf of huis?  Neem vrijblijvend contact op